Innkjøp

Hei♥ 

I dag var Mari med meg og pappa å shoppa. Jeg handlet en kjole, smykke, øredobber, to genser, solpudder og mascara. Mari kjøpte bare en kjole som egentlig var veldig fin. Vi spister rundstykke og drakk sjokolade melk btw! 


Hva har du gjort i dag?

- Henriette

Nye krøller med ny krølltang

Jeg har hatt Jennie på overnattingsbesøk. Hun skal sove over til imorgen også :) Pappa kjøpte en ny krølltang idag til meg, og derfor har jeg og Jennie laget kule krøller :) Vi satt lenge på dataen og chattet med folk, og vi var på www.cleverbot.com og snakket med den roboten. Det er veldig morsomt. Og hvis du har googl Chrome kan du bruke mikrofonen til å snakke inn i. :) Vi hadde og besøk av tanten og onkelen vår med hunden Izzy.  Senere gikk jeg og Jennie ut og bestilte pizza. vi laget egen pizza. Også når vi skulle gå ut av butikken, så stokk henriette, så begynte hun å løpe med pizzaen i hånden, og derfor datt hvitløksdressingen ut midt i veikanten! Også måtte Jennie springe tilbake og hente en ny, og hun fikk den gratis. Haha :) Vi tok litt masse bilder;

 


Jeg fikk med en hanske,veske til og ha den oppi og en bruksnavisning.


Meg ♥Jennie ♥


Tar med et bilde jeg tok når vi spiste pepperkaker! Midt på natta ♥

Ps: Jeg tok krøllet jennie sitt og hun krøllet mitt, vi var ikke så proffe med den siden det var en ny type.

Har du en krølltang?

- Fra Henni og Jennie ♥

Innkjøp!

- Mari

kebabmiddag idag

Heisann dere! Idag har jeg vært på amfi og kjøpt meg noen nye gensere, også nå sitter jeg og spiser kebab. Det var stefaren min Bernt som laget det, haha mestekokk altså!

Liker dere kebab?

-Mari

brannmann Sam med vb

Hei ♥ Nå sitter jeg å passer på vb Theo. Vi koser oss med brannmann Sam på pc, hahaha gøy! Jeg skal snart opp til Jennie etter jeg har passet på ham, så det blir nok kos som det pleier å være.


søøte folk ♥

 

Hva gjør du på da?

-Henni og Theo ♥

My room

"Hei søde fålk" så vi sier på Stavangersk. Tenkte jeg kunne ha et innlegg om rommet mitt, ikke sånn megafint altså. Butbut (haha)... Her kommer bildene:

Har dere laget et innlegg om rommet deres?

-Mari

Julegaver

Hei! ♥

Mange som lurer på hva jeg fikk til jul, så tenkte jeg kunne blogge om det, jeg..siden jeg ikke har noe annet å blogge om egentlig.

 

Hva fikk du til jul da?

-Mari

Klipt meg, dd?

Heei leeeserne mine! ♥ 

Idag har jeg klipt lyggen, er utrolig uvant. Synes det ser litt bomba ut nå, men blir nok vant med det, siden jeg har hatt det utrolig mange ganger. Det er jo ikke så mange som passer lygg, men jeg er jo egentlig en som passer det. Ihvertfall litt? Men her kommer resultatet: 


hva synes du? har du lygg? har du hatt?

//gitt det var mange spørsmål

-MarigSm med Jennie ++

Hei alle pene små/store! ♥ 

Jeg kom til pappa i dag så gikk vi til farmor og spiste rester av ribber, etter det gikk jeg til Jennie siden jeg hadde avtalt det med henne. Jeg hadde med pcèn så vi spillte nesten hele tiden, haha random sa du? Vi var på gSm. Bli medlem du også: www.gosupermodel.com . Jeg og Mari har en modell der inne som heter Henrimablog, jeg har en annen modell også da, men den er litt hemmelig. Vi var litt på facebook og spilte tetris, vi lekte også med Milli (katten til Jennie). Hun er kjempe søt og snill puzi. Hun er litt gammel så hun er ikke sånn kjempe leken, but littegran. Vi var også ute og tok bilder med det nye kameraet mitt. Tusen takk mamma, loveyoou ♥Vil du ut eller?

Vi spiste sjokolade kake og jorbær
Har du en model på gosupermodel?
Bli medlem her www.gosupermodel.no

- Henni

1. juledag

Hei! ♥ 

 Nå er jeg bare litt på pcen, jeg og Mari har en lek på gsm. Jeg venter bare på Den gode jule maten. Vi skal ha ribbe, nam nam. Vi skal ikke så mye i dag untatt å spise god mat. Men i morgen skal vi på besøk og da også skal vi spise god julemat..  Jeg tar litt bilder med det nye kamerat av hundene: Kaisa og Stella. Kameraet er av type samsung og det er touch kamera! ♥

 
Fruktfat, heheh!

- Henriette ♥♥♥

it's christmas

Heiaa ♥ 

Jeg har nettopp kommet hjem fra tante og onkel. Det var kjempe gøy, og vi spiste pinnesjøtt og poteter. Så lekte vi litt og snakket så delte vi ut gaver ++ Jeg fikk bare fine gaver: Jeg fikk kamera av mamma og Einer (stefar) og av morfor og henny fikk mamma pengene så kjøpte mamma noeog hun hadde kjøpt kamera veske,minnebrike og kamera stativ minni. Sminke, morgenkåpe, såpe og kremer,klær,gave kort,penger masse fint.

Bildet fra google kommer i morgen bilder fra i dag siden nytt kamera

Hva fikk du til jul?

Henriette

Da var det jul igjen

Heisann!

Idag har vi feira jul! Vi spiste pinnekjøtt og poteter og til dessert og da hadde vi riskrem og  jeg fikk... mandelen!♥  woopwoop! Jeg fikk en pose med snop, men så snill som jeg var så delte jeg.  Vi fikk ca: 10-12 gaver hver, ellernoe! Jeg fikk: skjerf, bukse, høytaler til mobilen min, smykker og mye mer! Av mamma fikk vi sydentur på ett lukses-hotel også fikk jeg ghd rettetang. Så hadde vi kviss at vi teipa en lapp på pannen vår og der sto det en kjendis osv.. Så skulle vi gjette hvem vi var.

Har dere hatt en fin jul? Det har nemlig jeg!

-Mari

Julaften

Hei alle sammen. Nå er jeg hos pappa en tur og henter noen gaver og leverer noen også. Jeg har åpnet noen fra pappa sin slekt. Jeg fikk en morgenkåpe, det var sånn deiligt for inni. Tipp topp. Jeg skal snart til mamma igjen vi skal til tante og feire jul. Det blir 15 rundt bordet. Jeg har sett askepott og reisen til julestjernen. Det er en tradisjon i familien at vi ser på det. Jeg får litt exstra gaver siden bursdagen min! vi skal bort til tante og onkel og de andre klokken halv sju.  Jeg tror at jeg skal ha på meg kjolen jeg fikk av Silje og Theodor. Den er veldig fin! Men har ikke bestemt hvordan håret skal se ut enda. Men det finner jeg sikkert snart ut av. Jeg og pappa holder på og skriver lapper hvem det er til og fra.

Hva filmer pleier du og se i jula?

- Henriette

Lille julaften

Heisann dere! ♥

Sorry for null blogging i det siste, men jeg har ikke hatt så mye blogglyst. Når jeg ser at Henriette heller ikke blogger, så får ikke jeg heller så lyst på en måte, men nå føler jeg at jeg må. Men nok klaging, skal komme tilbake til overskriften. I dag er det 23. desember, som betyr at i morgen er det jul. Årrh, gleder meg! Igår sov Henriette hos meg, det var koos! Og vi skulle lage spørsmålsrunden på video, men kameraet  var så sykt dårlig (web), så vi kunne ikke gjøre det. Vi skal få prøve å gjøre det engang, så hold ut.

Meg og Henriette i 2 klasse (eller 3).

Hva skal dere i dag og gleder dere dere til jul?

-Mari

Mattelekse

Hei alle lesere ;)
Nå sitter jeg på rommet å gjør mattelekse.. Årh, jeg hater matte, men jaja. Jeg skal som sagt begynne å blogge mye mer nå, og spørsmålsrunden kommer ca. om en uke. Tror vi tar den på video hvis vi får laste den opp da.

Hva holder dere på med?

-Mari

Bringebær

Heisann!
Nå sitter jeg på rommet mitt og spiser bringebær. Eeelsker det for å si det sånn. Jeg fant nettopp ut at det fantes en blogg app, og siden jeg har iPad så kan jeg blogge mere, fordi jeg ikke har vært så aktiv i det siste kan du si. Tok bare litt bilder;

Hva har dere gjort i dag? Har dere smakt bringebær i det siste?

-Marii

 

Jule i huset

Hei alle søte nisser, i dag har jeg og pappa hat en kose dag engelig. Vi reiste til plantasjen og så reiste vi på ikea. Det var ganske mange folk som handlet jule gaver. Vi handlet bare litt så ting og noen gaver! Vi har laget risboller for noen timer siden. Det var veldig gode! forresen så kjøpte vi jule tre på plantasjen! så vi har pyntet! Det er litt morsom og se sånne ting du har laget i barne hagen og 1 klasse 2 klasse osv...

 C:

Har dere kjøpt jule tre?

- Henriette

Friday

Hei alle sammen, i dag var jeg med Mari hjem. Men jeg gikk hjem litt tidelig siden jeg skulle til pappa og i bursdag. Jeg hadde jo bursdag på søndag, så kom jeg til pappa i dag . Så fikk jeg bursdags gaven! Det var PC! Det har jeg ønsket meg siden jeg har hos mamma, så ville jeg ha en hos pappa også. Men vi har en hos pappa men den er ikke bærbar så da må jeg sitte i stuen. Så ønsket jeg meg en bærbar pc siden da kan jeg ta den me te venner og sånt! Jeg ønsker meg en PC'begg. Så klokken 6 skulle jeg i bursdag. Vi spiste pizza og kaker, hun fikk noe med 500 - 600 kr :) Jeg å pappa ser på idol. jeg har heia helt siden Vegard kom for første gang på audisjen, har jeg heia og heia! Han er bare så flink, UNIK STEMME. Jeg bryr meg ikke om hvem så går videre av Jenny og Isak. Men det ble VEGARD LEITE og jenny!


 Tusen, Tusen takk! Jeg ble kjempeførnøyd! Jeg ønska meg ikke mac'PC, så passet godt at jeg fikk Hp! 
Hva pc har du?

- Henriette : )
2 Ting

God morgen, nå har vi nettop spist fokost me søskenbarna våre, Tonje og Karoline. Vi spiste ostesmørbrød og forskjellig:P Nå ser jeg på MIA, det handler om at de blir uvenner..  å MASSE!

 

 

"Er det noen som elsker bursdag så er det jo Iben! Hvorfor vil hun ikke feire med oss?"

Ser du på MIA ?

 

Frokosten vår :P

Hva har du spist til frokost?

- MARI :)

 

 

Idol!

Hei søtinger!

Nå har vi besøk av søskenbarna mine Karoline og Tonje. De skal være her til søndag, kos! Vi har sett på idol og tidligere i dag så jeg og Henriette one tree hill hjemme hos meg. Hun var med meg etter skolen i dag, men måtte gå i 4 tiden, da de kom. Jeg håpet sånn at Isak og Vegard gikk videre i idol, men det var Vegard og Jenny. Kommer til å savne Isak i idol!!

 

Verdens beste serie!

Isak som røk ut i idol!

 

Hvem heide du på i idol og hva har du gjort idag?

today

Hei søøtinger!

 Nå snakker jeg med noen venner av meg. Jeg var med Elina tidligere i dag, og det var veldig gøy. Vi så one tree hill der som vanlig. Og vi laget sånn leire ting, det var veldig gøy! Jeg har gjort lekser men mangler ennå litt, men det skal gå fint! sier vi hverfall...

åå, søte!

Har du mye lekser igjen?

- Henni

 

 

Spørsmålsrunde <3

Heeei!

Nå har vi bestemt oss for å lage spørsmålssrunde. Vi filmet det inn på webben for litt siden, men det skjedde noe så gjorde at vi ikke fikk laste det opp, så enten skal vi lage det i windows movie maker, ellers må vi bare lage den på youtube. Men er det noe du lurer på? Vi skal prøve å få gjort det på video..

Her er bare et bildet av oss fra 1 eller 2 klasse elns:

Hilsen oss <3

stripet håret : )

Hei,i dag  gikk vi på frisørsalongen til mamma å stripet håre litt lysere! : )

Har du stripet håret ?

-Mari : )


this day

Hei alle søte lesere. I dag var Leonora og sofie med meg hjem. Kjempe koos som vanelig ♥ Det fuste jeg gjorde når jeg våknet var og oppne julekalenderen! Jeg har kinder så jeg fikk en sånn kinder ting. Nam nam. Jeg og leonora og Sofie lagte tomat suppe det var veldig godt! Vi tullet litt sånn vanelig. Vi så på one tree hill å tegnet i mens. Ja så nå sitter jeg her. Jeg og pappa tenkte at vi skulle ta en tur til farmor og farfar. Jeg tror jeg skal se blå fjell i dag. Tipp topp dag ♥


Sofie ♥


Leonora og Sofie verden søteste asså!


Hehe

Hva fikk du i kalenderen?

Henni ♥

Smartiesjulekalender

Heia søtiser ♥

I dag har jeg vært hos tannlegen, jeg skulle egentlig få på streng. Eller vet ikke om jeg skulle det, men jeg trodde ihvertfall det. Jeg tok sånn bilder ogsånt. Jeg som hadde gledet meg til å få streng (egentlig ikke, men ville bli ferdig med det), så får jeg det i stedet i januar. Men i morges hadde jeg faktisk gledet meg til å stå opp for å åpne julekalenderen jeg har. Jeg har smartie kalender, og fikk en skjokolade ting med nonstop inni. Naaam! ♥ Nå sitter jeg her med vb Josefine (min søte lillesøster på 2 uker og to dager) og koser med henne. Gleder meg til jeg skal sitte barnevakt for henne når hun blir eldre.

Hva har du gjort i dag og har du julekalender?

- Mari


Hei! Vi er to jenter som heter Henriette og Mari, vi er 11 år og kommer fra Stavanger. Bloggen handler om det som skjer rundt oss, outfits, bilder osv.

MENY


Forsiden
Blogg.no
Add som venn

ARKIVJanuar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011

KATEGORIERBlogg

LENKERblogg.no
Få din egen blogg!


Designet er av idawisth.blogg.no
hits